Over ons

Achtergrond
Mijn naam is Sandra Zeinstra.

Ik ben geboren en opgegroeid in Harlingen. Na 28 jaar elders in Nederland gewoond te hebben, werk en woon ik sinds juni 2011 weer in Harlingen.

Ervaring
Na circa 20 jaar in de grafische industrie gewerkt te hebben, o.a. als prepress manager en account beheerder, heb ik in 2007 de kans gegrepen om mijn “jongensdroom” waar te maken en heb ik op het luxe zeilschip ’t Wapen fan Fryslan gewerkt als matroos en gastvrouw.
In 2008 ben ik het kanaal overgestoken naar Londen (GB) en als gastvrouw/bemanning werkzaam geweest op tallship de Artemis.
Door mijn ervaring met catering bedrijven op schepen, weet ik het kaf van het koren te scheiden.

Visie
Tijdens mijn werk op deze luxe zeilschepen, heb ik ervaren wat deze setting met mensen doet. In mijn ogen is “een schip” een zeer inspirerende omgeving voor persoonlijke ontwikkeling, teambuilding, brainstormsessies en bedrijfstrainingen of origineel bedrijfsfeest omdat je geheel “los” komt van je dagelijkse beslommeringen. Daarbij komt dat je een geheel storingsvrije omgeving kunt creëeren.
Bovenstaande en mijn licht spirituele inslag (ik sta absoluut met beide benen op de grond) zijn voor mij in 2010 de aanleiding geweest voor het starten van mijn bedrijf “Scheepsarrangementen”, waar Hotelschepen.com een onderdeel van is.

M’n passies zijn m’n werk geworden!

Onafhankelijk
Ik ben vrij, in tegenstelling tot de meeste rederijen en boekingsagenten, om voor u of uw bedrijf het schip te kiezen waarvan ik denk dat het beste bij u en uw wensen past.

Motto
Soms moet je van koers veranderen om de juiste haven te bereiken…

GermanEnglish